VABLJENI NA TRETJI MESTNI ZBOR

Ker se radi družimo, ker smo skupaj še bolj uspešni_e
in ker smo se na drugem mestnem zboru marca letos tako dogovorili_e
vas prav prisrčno vabimo na 3. mestni zbor.

KDAJ? Sreda | 17. 5. 2017 | 18.00
KJE? Velika dvorana Kulturnega doma Kamnica, Vrbanska c. 97.

Da nas ne bo preganjal čas in bomo temo res lahko obdelali, se bomo tokrat lotili le ravnanja s komunalnim odpadki v naši občini: ločevanja, zbiranja, recikliranja odpadkov, pa estetike ekoloških otokov, dostopnosti zbirnih centrov in črnem odlaganju smeti po gozdovih in degradiranih območjih ter stroškov in cenikov, povezanih z ravnanjem z odpadki. Nenazadnje bomo kakšno rekli še o novi sortirnici, ki jo gradimo v Mariboru.

Pripravljen informativni material, ki služi kot podlaga za razpravo, najdete TUKAJ (kliknite povezavo). Naj vam pomaga pri razmisleku o tem, kaj bi lahko pripomoglo k izboljšanju stanja na tem področju.

Kako na zbor?
V Kamnico vozita avtobusa št. 7 - Rošpoh (postaja nasproti Kulturnega doma) in št.15 - Bresternica (postaja za križiščem Koroška/Kobanska k pokopališču), a povezave niso prav pogoste. Morda se dogovorite za skupne prevoze z avtomobili, ki jih lahko parkirate pri OŠ Kamnica ali pri pokopališču. Pred domom in Mercatorjem parkirnih mest ni na voljo, čeprav bi se vam morda zdelo da so.
Dvorana, kjer se bomo tokrat sestali, je v pritličju Kulturnega doma, vhod je skozi kavarno Art.